NOSALTRES

Fisio-Torelló, el teu centre de fisioteràpia.


Fisio-Torelló és un centre de fisioteràpia que va cobrar vida pels volts de l’any 2000, on actualment no tan sols podem presumir de ser un dels pioners en obrir portes a la comarca d’Osona, sinó que també podem presumir i garantir 18 anys més tard, que seguim oferint els nostres serveis amb la il·lusió intacta d’aquell primer dia i amb la mateixa professionalitat i proximitat que aleshores.

Al Jordi i a la Lídia, aleshores dos joves “fisios” amb un bell somni, de mica en mica s’han anat unint tota una sèrie de professionals que a poc a poc han anat potenciant aquell embrionari projecte i que ens han ajudat a diversificar els serveis i tractaments que ara com ara us podem oferir a les nostres instal·lacions del carrer Collsacabra número 18 de Torelló.

Tractaments relacionats amb diverses branques de la fisioteràpia, com ara osteopatia, PNIE, RPG, punció seca i algunes d’altres que detallem en profunditat al menú “tractaments” i que apliquem als nostres clients respectant sempre el nostre tarannà fundacional.

Tarannà que es recolza en l’holística i en la seva filosofia:

“la concepció de l’ésser humà com un tot i no com la suma de les seves parts, buscar la causa de la lesió, més que tractar els símptomes”.

Entre les novetats que de mica en mica han anat ampliant el nostre ventall de serveis, ens agrada destacar la possibilitat que us oferim de realitzar activitats físiques a les nostres instal·lacions.

Sessions amb exercicis d’hipopressius, estiraments, RPG, pilates... i que ben segur us ajudaran a trencar les vostres rutines, a cuidar el vostre cos i a sentir-vos millor amb vosaltres mateixos.

Molèsties, lesions, recuperacions, prevenció de lesions mitjançant exercici...

A les nostres mans tot encaixa, de debò que no t’animes a comprovar-ho?


 

A FISIO-TORELLÓ SOM CONEIXEDORS DE L’EXIGÈNCIA DEL DIA A DIA, PER AIXÒ ELS NOSTRES HORARIS SÓN FLEXIBLES. PER PODER POSAR AL VOSTRE ABAST ELS NOSTRES SERVEIS A FI I EFECTE DE QUE LA VOSTRA RUTINA DIÀRIA NO ESDEVINGUI UN OBSTACLE PEL VOSTRE BENESTAR.


GALERIA D'IMATGES


FISIO-TORELLÓ SOM...